Kontakt Esben Seir & NoGravity

Kontakt Esben direkte angående kurser, workshops, private sessioner og mere på:

Mail: esbenseir@nogravity.dk

Mobil: +45 20 11 11 22

Kontakt NoGravity direkte angående andre spørgsmål på:

info@nogravity.dk

Testimonials

“Jeg er igennem en årrække løbende blevet coached og trænet af Esben Seir, på hobby såvel som erhvervsplan i forhold til mit virke i Forsvaret. Esben besidder tre unikke evner som jeg sætter stor pris på og de gør at vi fortsat har et samarbejde. Hans pædagogiske tålmodighed som gør, at vi som modtagere fanger budskabet og husker det i lang tid efter. Professionalisme i form af pålidelighed og overholdelse af aftalen til punkt og prikke, samt en faglig dygtighed som jeg indtil på nuværende tidpunkt ikke har oplevet andre steder.”

– Kenneth

“Jeg har fået max ud af mit træningsforløb med Esben. Han er ærlig og god til at skræddersy den træning, som man har brug for, og som er optimal for én. Samtidig kan han også være en hård hund, når det er nødvendigt. Han rykker grænser, og træningen med ham trimmer og toner hele kroppen og sindet. Jeg har fået langt mere ud af hans træning end jeg forventede.”

– Helene

“Esben har været samarbejdspartner med Frederiksholm Kirke i Københavns Sydhavn i de snart 4 år, vi har haft en klatrevæg på kirketårnet. Esben var med helt fra begyndelsen med etablering af væggen og fungerer stadig som vores konsulent i forhold til tro og bevægelse. Han varetager rutebygning på væggen og har uddannet kirkens frivillige toprebsinstruktører. Esben leverer høj kvalitet med personlighed og humor. Han brænder, for det han laver, og det smitter i den grad af på hans omgivelser.”

– Frederiksholm Kirke 

“adidas Danmark vil gerne takke Esben Seir og NoGravity for et fantastisk arrangement hos Blocks & Walls i København. I forbindelse med et strategisk møde havde vi indlogeret os hos Blocs & Walls. Dagen kombinerede en høj grad af fagligt indhold med teambuilding på klatrevæggene. Esben Seir deltog med et meget spændende indlæg om personlig udvikling, motivation og træning som katalysator for menneskelige og faglige resultater. Vi havde en både spændende, sjov og fysisk dag med masser af underholdning. Vi medgiver gerne Esben og NoGravity vores bedste anbefalinger.”

 – adidas

“Esben møder de mennesker, han arbejder med, på en befriende uformel måde. Han virker fordomsfri omkring de mennesker, der skal modtage undervisning, men bestemt ikke holdningsløs. Der bliver ofte debatteret livssyn, valg og fravalg i vores nuværende samfund og ungdomskultur. De unge lytter, for de bliver mødt af holdninger og ikke af løftede pegefingre.
Esben er kompromisløs i sine instruktioner og han formår via mental coaching at få andre til at arbejde med sig selv, flytte deres grænser og få dem til at koncentrere sig. Han skaber gode gruppedynamikker og masser af selvudvikling.
Derudover, så er Esben et legebarn! Hans tilgang er meget legende, prøvende og gørende. Kombineret med viden om egen formåen og drengerøvsattitude, kan han udfordre de fleste på sit felt. Han taler de unge væk fra skærmen og op i træerne. Han ser den enkelte og han spotter hurtigt når én har et særligt behov og selvom han står i et rum, hvor alle søger hans opmærksomhed, lukker han sig om det menneske, der har behov – og er dér.”

– Jette

“Hos Esben er der plads til, at man kan være sig selv. Udover en sublim kropslig forståelse rummer han også et nærvær, der gør, at man føler sig set, hørt og forstået. Han tager sig tid til at sætte sig ind i ens individuelle behov og niveau og tilrettelægger træningen efter det. Han har en legende og humoristisk tilgang til bevægelse og ved, hvornår han kan udfordre eller blot opmuntre og rose. Udover det rent fysiske har Esben også en mental tilgang, som gør at man ikke kun oplever en fysisk forvandling, men også en mental og psykisk forvandling. Kombinationen af fysisk og mental træning gør, at man hos Esben vokser som menneske og ikke kun lærer hvordan man topper et problem på væggen, men også lære hvordan man kan håndtere dagligdagens trummerum med et nyfundet mentalt overskud.”

– Sofie

Samarbejdspartnere