Life is MOVEMENT is Life

Livet er bevægelse, alt er bevægelse og bevægelse er en fundamental del af at være menneske. Vi er skabt til bevægelse, men de fleste sidder ned hele dagen og langsomt bliver kroppen låst og svag. En stor årsag til vores lidelse. Vi kan tåle dårlig eller ingen bevægelse i mange år, men pludselig kommer konsekvenserne og så er der lang vej tilbage. Desuden tror vi så at lidt hård træning to gange om ugen er nøglen, men ofte er det forkert træning, som resulterer i skader eller de-motivation. Jeg arbejder selv med og inspirere til, DAGLIG bevægelse. En god morgen rutine hvor du laver fundamentet og så små stunder i løbet af dagen hvor du leger lidt. Det føles ikke som meget, men giver helt vildt meget.

Min bevægelse er inspireret af klatring, yoga, natural movement, parkour og naturen. Legen er essentiel.

Det er simpelt, men effektivt. Det tager ikke lang tid, men gør en stor forskel... og så kan du spille fodbold eller styrketræne hårdt nogle gange om ugen hvis det føles godt og her er det sociale et godt element.

We don't stop moving because we grow old. We grow old because we stop moving.

YOGA is Connecting

I vesten ser de fleste Yoga, som et bevægelsessystem, men Yoga er så meget mere. Det er en måde at leve på og Sukhasana er den ypperste stilling. Den siddende stilling. Den mestre du når du kan sidde der i stilhed i 2 timer. Den anden del er Prana Yama. Åndedrætstræning, åndedrætskontrol.

For mig er yoga en spirituel praksis. Den er stille og den er en del af mit liv. Den er altid med mig.

Når du føler dig stærk og kroppen har det godt, er det nemmere for sindet at være klart. Så når du inkorporere elementer af yoga i din bevægelsesrutine og mindfullness delen af yogaen i livet, vil du forstærke følelsen af taknemmelighed, selvkærlighed, glæde og energi, du vil øge din mentale styrke, din bevidsthed og din følelse af kunne klare dig selv og hjælpe andre.

Meditation er at være bevidst i nuet og modet til at lære dig selv at kende

Vi træner at være til stede her og nu, lade tankerne flyde, uden at identificere sig med demVi øver en ikke-dømmende observation, som er en kunstform i sig selv og meget spændende at udvikle. Det skræmmende at opdage hvor meget vi faktisk går og dømmer. Os selv og alle de andre. Der er mange former for meditation og det kan være spændende at prøve forskellige slags, men det er vigtigt at vælge en eller to for at komme dybere. Jeg har arbejdet med Anapansati og Shinay meditation, som supplere hinanden rigtig godt.

Jeg støtter gerne din søgen og vejleder dine meditationer som en form for passiv træning, med fokus på bevidsthed, selvkærlighed, stilhed og dit indre liv. WHO AM I.?

Jeg er uddannet Yin Yoga lærer fra Sattva Yoga hos Mari Nordstrøm, Bernie Clark og WUJI Yin Yoga Academy og Hatha Yoga lærer af Hamsa Yoga med både Soham og Simon Krohn.

Buddhismen har inspireret mig og jeg har studeret og praktiseret de sidste 10 år.

Jeg har bl.a. haft personlige mentorforløb med Buddhist Stephan Pende, Yogi Janakananda, Buddhist Ole Nydahl og Zen Buddhist Thich Nhat Hanh.

Desuden er jeg uddannet Åndedrætsterapeut, Meditations og PranaYama lærer, Breathworkfacilitator, Mentalcoach, Lifecoach, Mentor, Elitetræner fra DIF, Friluftsvejleder og Personlig Træner fra GOLDS GYM og Paul Petersens Idrætsinstitut.

Der er så mange der har inspireret mig i livet og jeg har trænet og øvet, taget det der giver mig mening og gjort det til 'mit' gjort det simplere, for så at kunne give det videre til dem der har brug for inspiration til at finde vejen.