Åndedrættet som

anker i livet

Workshoppen er til dig, der er nysgerrig på åndedrættet og har lyst til at skabe forandring og tage styringen i dit liv. Når vi formår at lede os selv bevidst, kan vi bedre lede andre.

 1. Måske bare fordi du gerne vil udvikle dig og mangler inspiration?
 2. Måske du er nysgerrig på åndedrættet, og hvad det kan?
 3. Måske er du forvirret over alle mulighederne eller den uendelige mængde information?
 4. Måske du vil dykke lidt dybere?
 5. Eller måske du bare har brug for at blive guidet i en retning med noget simpelt, der virker og er realistisk at holde fast i?

Team Building til dit firma. 

 • Fakta er at du får 90% af din energi gennem dit åndedræt. 
 • Du kan regulere dit nervesystem og dermed agere bedre i livet. 
 • Et optimalt åndedræt mindsker stres, angst og færre sygedage. 
 • Åndedrættet kan optimere søvn, glæde, energi og livslyst. 
 • Åndedrættet giver feedback og effekt med det samme. 
 • Alle kan lære at bruge det, det er simpelt og gratis. 
 • Bedre arbejdsmiljø, mere fokus og kreativitet
 • Stor målbar effekt og skaber fællesskab

Testimonial:

Esben var hos Karmameju Skincare for at inspirere os til bedre vejrtrækning og fokus på ro og jordforbindelse. Det er slående hvad han opnåede på kun et par timer. Det gjorde et stort indtryk på mine kollegaer og jeg, og det er noget alle har kunne bruge efterfølgende. Jeg er uddannet yogainstruktør og har været til et hav af vejrtræknings-workshops m.m. Alligevel formåede Esben at trænge gennem lydmuren på en anden måde. Måske hans små enkle øvelser, måske hans direkte formidling. Jeg kan varmt anbefale NOGRAVITY metoden til dig eller til jeres virksomhed, for jeg elsker de ting vi gør, som har en virkning med det samme.

Mette Skjærbæk. CEO Karmameju.

Lær simple teknikker til at regulere dit nervesystem.

Så bliver du bedre til at handle ud fra virkeligheden, frem for at bestemme ud fra individuelle følelser. Du vil dermed tage styringen og mere bevidst træffe beslutninger ud fra et velovervejet grundlag. Du vil have mere energi, og med tiden kan du ændre, hvad du vil. Bevidsthed og åndedrættet er nøglerne til din succes... som menneske! Vi får redskaber til at skabe en enkel vej mod mere ro, bevidsthed, glæde, energi, overskud, tillid, tålmodighed, tilgivelse og taknemmelighed.

NB! Vi slutter af med en lille Breathwork session (Conscious Connected Diaphragmatic Breathing) som dem jeg holder i eget studio.

Tilmelding er bindende. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning. Ved sygdom eller anden udeblivelse erstattes workshoppen ikke. Samtidig ‘skriver du under’ på at du er over 18 år, sund og rask, ikke har alvorlige helbredsproblemer, eller er på kraftig medicin og at det er helt på eget ansvar. 

Pris for workshops er afhængig af antal, location, tid og format.