NOGRAVITY by Esben Seir

I BREATHE SO I CAN CHOOSE

Åndedrættet som anker i livet

En simpel vej til forandring. 

En praktisk introduktion til selv at skabe bevidsthed, forandring og fundament gennem åndedrættet og opnå mere nærvær, bevidsthed, fysisk og mental styrke. 

Dette er en praktisk workshop om åndedrættet og livet. Du får simple teknikker du kan bruge med det samme, ved Esben Seir, founder af NOGRAVITY.

Workshoppen er til dig, der er nysgerrig på åndedrættet og har lyst til at skabe forandring og tage styringen i dit liv. Når vi formår at lede os selv bevidst, kan vi bedre lede andre.

 • måske bare fordi du gerne vil udvikle dig og mangler inspiration?
 • måske du er nysgerrig på åndedrættet, og hvad det kan?
 • måske er du forvirret over alle mulighederne eller den uendelige mængde information?
 • måske du vil dykke lidt dybere?
 • eller måske du bare har brug for at blive guidet i en retning med noget simpelt, der virker og er realistisk at holde fast i?

Dette er primært en praktisk workshop, hvor jeg fortæller enkelt og simpelt om åndedrættet. Du vil få enkle teknikker du kan tage i brug med det samme, ikke bare åndedræt, men andre små 'hacks' du kan bruge til at regulere dit nervesystem med og dermed dig selv. Så vil du blive bedre til at agere udfra virkeligheden, fremfor at regerer ud fra den enkelte følelse. Du vil dermed tage styringen og mere bevidst tage beslutninger udfra et velovervejet grundlag. Du vil få mere energi og med tiden kan du forandre hvad end du ønsker. Bevidsthed og åndedrættet er nøglen til din succes... som menneske! Og dermed i alt det der hører med til at være menneske, såsom at være mor eller far, chef, lærling, professionel fodboldspiller eller dommer. Vi vil få værktøjer til at skabe en simpel vej mod mere ro, bevidsthed, glæde, energi, overskud, tillid, tålmodighed, tilgivelse og taknemmelighed.

NB! Vi slutter af med en lille Breathwork session (Conscious Connected Diaphragmatic Breathing) som dem jeg holder i eget studio.

Alle kan deltage.

Tilmelding:

Tilmelding er bindende. Vi tager forbehold for evt. for få tilmeldte, som vil afstedkomme aflysning. Ved sygdom eller anden udeblivelse erstattes workshoppen ikke. Samtidig ‘skriver du under’ på at du er over 18 år, sund og rask, ikke har alvorlige helbredsproblemer, eller er på kraftig medicin og at det er helt på eget ansvar. 

Firma Workshop beskrivelse:

Team Building til dit firma. 

Med værktøjer og bevidsthed som I kan tage i brug med det samme. 

Åndedrættet er en nøgle til vores glæde og tilfredshed. 

 • Fakta er at du får 90% af din energi gennem dit åndedræt. 
 • Du kan regulere dit nervesystem og dermed agere bedre i livet. 
 • Et optimalt åndedræt mindsker stres, angst og færre sygedage. 
 • Åndedrættet kan optimere søvn, glæde, energi og livslyst. 
 • Åndedrættet giver feedback og effekt med det samme. 
 • Alle kan lære at bruge det, det er simpelt og gratis. 
 • Bedre arbejdsmiljø, mere fokus og kreativitet
 • Stor målbar effekt og skaber fællesskab

Esben Seir fra NOGRAVITY tilbyder skrædder syede workshops og teambuilding til dit firma. 

Pris for workshops er afhængig af antal, location, tid og format.

Esben Seir er uddannet Åndedrætsterapeut, kropsbehandler, Mental coach, yogalærer, mountainguide og friluftsvejleder. 

Esben har uddannet idrætslærere på universitetsniveau, er konsulent for Det Danske Frømandskorps, har bl.a. arbejdet med politiet, Adidas, Paul Petersens Idrætsinstitut, Blocs&Walls Klatrecenter, ceo’s, psykologer, kriminelle og meget mere. 

Testimonial:

Esben var hos Karmameju Skincare for at inspirere os til bedre vejrtrækning og fokus på ro og jordforbindelse. Det er slående hvad han opnåede på kun et par timer. Det gjorde et stort indtryk på mine kollegaer og jeg, og det er noget alle har kunne bruge efterfølgende. Jeg er uddannet yogainstruktør og har været til et hav af vejrtræknings-workshops m.m. Alligevel formåede Esben at trænge gennem lydmuren på en anden måde. Måske hans små enkle øvelser, måske hans direkte formidling. 

Jeg kan varmt anbefale NOGRAVITY metoden til dig eller til jeres virksomhed, for jeg elsker de ting vi gør, som har en virkning med det samme.

Mette Skjærbæk. CEO Karmameju. 
Address

Siljangade 1, G5

2300 København S

Email

esbenseir@nogravity.dk

Telefon

20111122