MENTORING

De 5 elementer vi arbejder med:

  • Samtale (inspireret af Buddhismen & livet)
  • Meditation
  • Åndedrættet
  • Bevægelse
  • Nada Akupunktur (proces orienteret)

I Life Mentor forløbet er du en del processen, vi finder vejen sammen, men du skal lægge indsatsen som gør at du finder din egen vej.

Vi øver os i at være langsomme for at skabe nærvær. For nærvær skaber kærlighed. Selvkærlighed. Vi arbejder med de 4 T'er: Taknemmelighed, Tillid, Tilgivelse, Tålmodighed. Vi snakker om livet og vores tilgang til livet. Vi aflære, for at kunne lære nyt.

Du kan booke et skræddersyet forløb, kursus, event eller workshop for virksomheder, skoler og private.

Vi vil arbejde med proces og progression, bevidsthed og mere bevidsthed, den mentale tilgang til både bevægelse og liv, på en legende og enkel måde, der skaber motivation og forandring, indefra og ud. Jeg vejleder dig kærligt, men siger ærligt, hvad jeg ser.

Livet er bevægelse og i konstant forandring. Når vi accepterer det, giver vi slip på kontrollen og viser tillid til livet, naturen og helheden. Så finder vi nuet og det er her livet sker.

Mentor forløb

Forståelse, forandring, forløsning

2 timer bygget op omkring samtale, åndedrættet, meditation, bevægelse og nada akupunktur for at skabe process. Vi snakker om livet, vaner, mønstre, bevidsthed og hvad du ellers bringer med. Jeg er meget inspireret af buddhismen, livet, mine år hos Hopi indianerne, min klatring og fridykning.

Med 30 år som underviser og + 10 års erfaring med coaching ved jeg at det er muligt at skabe forandring i livet, lige meget hvor du står. Det kræver dog en indsats og den skal du lægge, men det er rigtig godt med en mentor til at guide og støtte dig.

Jeg har gennem årene arbejdet med alt fra hverdagens helte, Det Danske Frømandskorps, politiet, CEO’s, top atleter, motionister, yogi’er, mennesker med kræft, misbrug, depression og angst.

Afbud skal ske inden 48 timer fra aftalens start ellers opkræves den fulde pris