ESBEN SEIR

Passioneret menneske, friklatrer, fridykker, movement rebel, far til Noah og Gaia, legebarn, åndedrætsterapeut, Yogi, klatreinstruktør, friluftsvejleder, elite, mental og movement coach, life mentor og Breathwork facilitator.

Jeg har gennem årene arbejdet med alt fra hverdagens helte, til elite soldater, De Danske Specialtropper, politifolk, CEO’s, top atleter, motionister, yogalærere, mennesker med kræft, astma, misbrug, depression og angst, desuden flere danske og nordiske mestre i klatring, hvor jeg også var Dansk landstræner gennem 5 år.

I mere end 15 år har jeg været konsulent for Det Danske Frømandskorps (Navy Seals) og uddannet dem med klatring, bevægelse og åndedrætstræning.

I mere end 10 år har jeg uddannet idrætslærere på Paul Petersens Idrætsinstitut, med fokus på en mere legende tilgang til bevægelse og livet. Jeg var med til at skabe linien X-Outdoor med fokus på Klatring, surf, yoga, åndedrættet og livet.

Jeg har arbejdet med virksomheder, som ADIDAS, Karmameju, AM Design, Friluftsland, Blocs & Walls Klatrecenter, BETA Boulders og mange flere.


Jeg er uddannet elite træner fra Dansk Idrætsforbund, mental coach og mentor, Klippe Klatre Instruktør, Hatha Yoga lære fra Hamsa Yoga hos både Soham og Simon Krohn.

Jeg er desuden uddannet Yin Yoga lærer fra Sattva Yoga hos Mari Nordstrøm, Bernie Clark og WUJI Yin Yoga Academy. Desuden flere ophold i Indien, USA og Thailand med undervisning og kurser. Meditation, Pranayama forløb, uddannelse, workshops og mentoring hos Stephan Pende, Simon Krohn, Henning Daverne, Janakananda, Stig Severinsen og Sven Trier.


Jeg er uddannet åndedrætsterapeut fra skolen for Åndedræt ved Lotte Paarup, PranaYama og meditations lærer, uddannet hos Simon Krohn, Oxygen Advantage Instructor og Breatehology.

Jeg har igennem flere år været i mesterlærer hos min Hopi indianske mentor og shaman. Her har jeg bl.a. lært om åndedrættets kraft og lært at facilitere det kraftfulde Spirit Breath (Concious Connected Breathing).


Jeg er uddannet sportsmassør i USA, Kropsterapeut og BeActivated behandler samt NADA akupunktør.