Workshop hos Den Intelligente Krop sammen med Lotte Paarup

2 verdener mødes i åndedrættet med

Yin Yoga & Conscious Connected Breathing

En simpel vej til forandring. 

En praktisk introduktion til selv at skabe bevidsthed, forandring og fundament gennem åndedrættet, nærvær, opmærksomhed, fysisk og mental styrke. 

Dette kursus inviterer alle interesserede til at dykke ned i egen krop og åndedræt på en 7 timers lang tur sammen med åndedrætsnørderne Esben Seir og Lotte Paarup. Målet er at give en indsigtsfuld oplevelse gennem krop og åndedræt, hvor du får lidt af det bedste fra Lotte og Esbens arbejde.


Vi vil komme omkring Lottes meget jordnære arbejde med åndedrættet, hvor hun denne gang vil benytte noget så simpelt som et håndklæde til at åbne for åndedrættet. Sammen med Esben arbejder de videre ind i oplevelser, hvor du både arbejder med det opløftende, beroligende og meditative åndedræt. En stille yin yoga time med åndedrættet som fokus.

Dagen afsluttes med en times terapeutisk åndedræts session. Esben Guider dig dybt ned i dit underbevidste sind med hans magiske Conscious Connected Breathing, som han lærte under et af sine ophold hos Hopi indianerne.


Hele dagen foregår på gulvet med masser af praksis, hvor du gennem de 6 timer oplever forskellige vinkler på det at arbejde med åndedrættet.

Vi glæder os til at give dig en unik oplevelse.

 

Alle kan deltage. Du kan komme som fagperson eller som helt almindelig interesseret menneske. 

Hvor: Marielundsvej 46A, 2730 Herlev
Hos: Den Intelligente Krop
Dato: Se workshops
Pris: 1.500 Kr.
Pladser i alt: 20

NOGRAVITY by Esben Seir
Address

Siljangade 1, G5

2300 København S

Email

esbenseir@nogravity.dk

Telefon

20111122