Klatring & Bevægelse

Bevægelse er en naturlig del af at være menneske og det har mange desværre glemt. I stedet, så tænker vi bevægelse og glemmer at mærke bevægelse. Vi glemmer at mærke hvad der føles rigtigt for os.

Vi, som mennesker, er født til at bevæge os. Bevidst bevægelse, daglig bevægelse og bevægelse af hele kroppen, fra top til tå, er nødvendigt for at have det godt i kroppen og sindet. Bevægelse kan tage mange former og klatring er en af de bevægelsesformer hvor det handler om at lege, at mærke og at gøre det intuitive. Bevægelse er fundamentalt i livet, men i det moderne samfund har vi glemt bevægelse. Vi har glemt vores intuition. Vi har glemt hvordan vi leger.  Vi ’leger’ med et stopur. Vi ’leger’ med et bestemt antal gentagelser. Vi ’leger’ uden at mærke kroppen. Vi ‘leger’ måske for at leve op til noget?

Bevægelse handler om at have det sjovt og mærke vores krop. Det handler ikke om at være den bedste, den hurtigste eller den stærkeste. Vi skal mærke. Gerne med et stort smil på læben, med en legende tilgang. Man skal ikke være bange for at lave fejl. Fejl er ikke fejl, ‘fejl’ er læring. Vi har ikke travlt. Alt er læring. Det er en gave at være begynder. Det er her du har muligheden for at udvikle dig mest. Vær åben, modig og hvil i processen.

”Jeg gjorde mit bedste og det gik som det gik i dag. I morgen prøver jeg at gøre det bedre. – Esben Seir

Livet som livstilsklatrer handler om at rejse i verden, møde andre mennesker, klatre på klipperne, mærke naturen og udvikle sig som menneske gennem sine oplevelser. Det er at leve i nuet, under simple forhold og få det bedste ud af det du har.

”Simplicitet leder til et simpelt liv. Klatring kan give dig det.” – Esben Seir

At leve et simpelt liv vil sætte dig fri og lade dig leve livet i nuet, ikke i går, ikke i morgen, men lige nu. Når man lever i nuet vil man opleve hvad der er vigtig for en og gennem det opnå en øget glæde, ro og bevidsthed. Der kan vi se hinanden og os selv i øjnene og være nærværende.