Yoga & Meditation

Yoga og meditation er en 5.000 år gammel tradition, som er skabt til at stilne sindet, få os ud af den evige tankestrøm af bekymringer og finde en bedre balance i vores liv. Balancen mellem Yin og Yang, det rolige og det energifyldte, er vigtig for at have for at holde kroppen og sindet i form. For Esben er bevægelse meditativ og meditation kan ofte være ‘nemmere’ gennem bevægelse. Yoga og meditation kan kombineres for at nemmere finde frem til den meditative bevidsthed, hvor vi gennem bevægelsen stilner vores sind. Bevidsthed om bevægelsen og åndedrættet vil hjælpe med at skabe den meditative følelse. Stille meditation er en anden måde at dyrke meditationen på og det er sundt at træne sindet gennem den stille meditation. Hvor man bare er til stede i nuet. Specielt nu om dage, hvor alt går meget hurtigt. Hvor vi bliver konstant udsat for stimuli i form af reklamer, holdninger, problemer, forbrug og meget andet. Vi skal konstant tage stilling.

‘Lykken er at være glad for det du har og acceptere at alt er som det skal være.’ – Esben Seir

Yogaen er gået mange veje i det moderne samfund, men er det vigtigt ikke at definere en sandhed. At mærke hvad der er godt for dig, hvad der passer til din krop og hvad der føles rigtigt, er vigtigt for at skabe en daglig praksis, som giver dig velvære i dit liv.

Yoga og meditation med Esben vil reflektere mange års erfaring med yoga, meditation, åndedrættet og bevægelse, som vil give dig inspiration til en sund daglig praksis, der fungerer for dig. Vi er alle forskellige og har brug for forskellige ting, men vi har en tendens til at sammenligne os og hele tiden ville have noget andet og mere. Måske er det mere simpelt. Det vi har er faktisk lige det vi har brug for? Uden tid med dig selv, vil du aldrig rigtig mærke hvad du har brug for. Så find tid til dig selv og mærk hvad der gør dig glad.

“Stilhed og simplicitet vil blive det nye guld.” – Esben Seir