LIFE MENTOR AND MOVEMENT COACHING

COACHING OG LIVSSAMTALER

Vil du skabe forandring i dit liv? Jeg er din mentor og støtte hele vejen, men det er dig der skal lægge indsatsen hver dag.

Hos NOGRAVITY er personlig coaching og mentoring en af de centrale elementer.

Det er altid mig, Esben Seir, der er Mentor en til en.

I coachingen/mentor er du en del processen, vi finder vejen sammen, men du skal lægge indsatsen som gør at du finder din egen vej. Jeg har mange års erfaring og hjælper dig, så selvom rammerne for coachingen er samtale, bevægelse, åndedræt, meditation og nada-akupunktur, vil du få så meget mere end 'kun’ coaching på disse områder med på din vej.

Vi øver os i at være langsomme for at skabe nærvær. For nærvær skaber kærlighed. Selvkærlighed. Vi arbejder med de 4 T'er. Taknemmelighed. Tillid. Tilgivelse. Tålmodighed. Vi snakker om livet og vores tilgang til livet. Vi aflære, for at kunne lære nyt.

Livet er som en flod. Hop i og flyd med.

Vi kommer til at arbejde med proces og progression, bevidsthed og mere bevidsthed, den mentale tilgang til både bevægelsen og livet, på en legende og simpel måde, som skaber motivation og forandring, indefra og ud.

Jeg mener at bevægelse er et fundament i livet, som vi ofte tager for givet og derfor glemmer at have med i vores hverdag. I det sekund bilen knirker, sender vi den til reparation og får den fikset, men når vores egen krop knager, så kører vi bare videre, og det er først når vi mister benet, at vi finder ud af at vi mangler det. Livet er bevægelse og i konstant forandring. Når vi accepterer det, slipper kontrollen og viser livet, naturen og helheden tillid. Så finder vi nuet og det er her livet sker.

"Life is what happens while you are busy making other plans"

John Lennon

Hvis du ønsker et forløb, kursus, event eller workshop skal du tage kontakt til mig og få en uforpligtende snak om detaljerne.

Virksomheder, skoler og private. Alle er velkomne. Det er altid unikt og skræddersyet til det behov/ønske der der.


Life Mentoring

Forståelse, forandring, forløsning

2 timer bygget op omkring samtale, åndedrættet, meditation, bevægelse og nada akupunktur for at skabe process. Vi snakker om livet, vaner, mønstre, bevidsthed og hvad du ellers bringer med. Jeg er meget inspireret af buddhismen og livet.

Med 30 år som underviser og + 10 års erfaring med coaching ved jeg at det er muligt at skabe forandring i livet, lige meget hvor du står. Det kræver dog en indsats og den skal du lægge, men det er rigtig godt med en mentor til at guide og støtte dig.

De 5 elementer jeg primært arbejder med:

  • Samtale om livet, ud fra hvor du er
  • Meditation
  • Åndedrætsarbejde
  • Bevægelse
  • NADA. En proces orienteret akupunktur

Jeg har gennem årene arbejdet med alt fra hverdagens helte, til Frømandskorpset, politifolk, ceo’s, top atleter, motionister, yogi’er, mennesker med kræft, misbrug, depression og angst.


Climbing & Movement Coaching

Sjovt, seriøst, simpelt

Vil du gerne have bedre balance, større styrke og mere mobilitet igennem en legende tilgang til livet. Vil du gerne være stærk på en brugbar måde, en måde hvor du kan lege med dine børn, bevæge dig frit og være stærk for at kunne hjælpe.

Jeg arbejder med en legende bevægelse med elementer taget fra klatring, yoga, naturlig bevægelse og funktionel træning. Essencen er egentlig bare at lege med forskellige bevægelser. Lære teknikken, så du kan slippe den igen og bevæge dig frit og legende som da du var barn.

Vi er alle forskellige og har forskellige behov, forskellige mål og forskellige steder vi skal arbejde mere bevidst. Vi starter med at bygge et fundament op, en grundstyrke og mobilitet, som vi kan bygge videre på. Det er sjovt og vildt brugbart i livet.

Med +30 år som, træner, coach, atlet, mentor og personlig træner, får du masser af erfaring med hvad der faktisk virker. Det er ikke lige den nyeste trend, men det er sjovt og det kræver en daglig indsats. Men det virker. Gennem årene har jeg bl.a. arbejdet med Det Danske Frømandskorps, top atleter, politifolk og flere danske og nordiske mestre i klatring, hvor jeg også var landstræner gennem 5 år.


NOGRAVITY.DK

Adresse:

C/O MoveToGrow

Siljangade 1, Lokale 5G

2300 Kbh S

Kontakt

20 11 11 22

esbenseir@nogravity.dk